torsdag 7 maj 2009

Betongkursen snart full

Hej allihopa

Tänkte bara säga att det är väldigt få platser kvar till betongkursen med Malena Skote, så om ni vill vara med får ni skynda er på och anmäla er.

Här kan ni läsa lite mera om kursen.

Ciao Annika2 kommentarer:

Hero sa...

Hej!
Tack för kommentaren hos mig. En Ölandsresa blir det så småningom. Jag hör gärna av mig då:)
glömde nämna dina sparrisar förra gången. Fantastiskt att skörda egenodlade sparrisar. hade en gång tänk försöka mig på det i min stora trädgård, men livet ville annorlunda. Nu bor jag i lägenhet mitt i stan i stället.
Trevlig helg/Maria

karina sa...

Hejsan!

Jag har trott att Callorna inte skulle klara övervintring här, så nu blir det lite mer inköp "ler". Gladiolusarna står kvar över vintern och kommer fint och Persikoträdet står på friland.
Det står ca 4 meter från söderväggen och har öst och södersol på sig. Ska plantera aprikos och nektarinträd under säsongen men då lite längre bort från väggen. Man glömmer oftas bort att man bor i zon 1, men nu ser jag aldrig på zonindelningen utan mer vart i trädgården det ska stå. Däremot har jag haft problem med vårinköpte buskar som tagit stryk av nattfrosten men de är ju bara att klippa ner lite. Vad roligt att det blir så många deltagare, och här har det gjutits både damm och bordsskiva så jag ser framemot att lära mig tålamodet med smågjutning "ler". Ha det gott, Karina.