torsdag 11 juni 2009

Betongen är nu klar

Hej allihopa

Bröt precis upp formarna och allt höll även denna gång. Trodde verkligen inte att det skulle göra det för det ena metallfatet hade fått cement runt sig på undersidan. Men skam den som ger sig :o) Är ju envis utav mig och det inte lite det. Tyvärr fick dom en himla massa skägg på sig men då kom jag på att jag har ju en liten Dremel och det funkade alldeles utmärkt att slipa kanterna med den. Slipspetsarna blev mindre och mindre i en snabb takt så det blir att åka och köpa nya slipar till den men himla praktiskt var det.

Här ser ni resultatet från gjutningen

Detta var vad som blev. 2 fat 2 vaser 4 små löv 4 ljushållare 1 kruka och så ett litet hjärta. Blev himla nöjd med krukan och värmeljushållarna.
Måste få tag på flera sådana här plastkrukor. Den var hur lätt som helst att sära på och jag tycker formen i sig är häftig
Var tyvärr lite slarvig när jag gjöt den här gången som ni kan se med alla luftbubblor men det har ju sin charm det också

Det var det hela. Nu ska jag packa min väska för att spendera några dagar i Köpenhamn och Malmö. Ha det så bra allihopa i det vackra vädret.

Kramar Annika