söndag 17 maj 2009

Fototriss - Baksidor

Veckans fototriss tema är denna gång Baksidor.
Som vanligt har jag tyvärr letat i mitt bildarkiv igen. Har liksom inte tid att fota just nu, bara MÅSTE få färdigt i trädgården och det kommer jag nog aldrig bli. Kanske det är någon som vill komma till Öland en sväng och hjälpa till :o) Vad jag kan erbjuda är god mat gott vin och himla trevligt sällskap :o) :o)

Här har ni då mina tre baksidor.

En underbar liten blåsippa fotad i Nunnedalen här på Öland för något år sedan.
Den här bilden ingår i en serie bilder jag kallar för "Det händer efter jobbet" På alla bilder finns det händer och bilden är tagen på kvarterspuben Östra station i Stockholm där det alltid kommer dit män efter jobbet och tar sig ett glas öl och läser kvällstidningen innan dom åker hem. Det känns som om den här mannen har all världens bekymmer på sina axlar. Alla bilderna i serien är tagna i smyg. Dom har inte en aning om att jag fotade dom och inga ansikten syns på bilderna.

Den här bilden kallar jag för "Bagladyn" Den är tagen på Campo di fiori nere i Rom. Jag och min man satt på en av våra favorit uteserveringar och drack vin och spelade backgammon när den här kvinnan helt plötsligt ställde sig vid vattenfontänen och började shamponera sitt hår. En lite annorlunda syn var det verkligen. Tyvärr finns det ganska så många uteliggare i Rom och vad ska dom göra när dom inte har något hem. Tycker det var himla smart gjort utav henne :o) och jag fick ju till en lite annorlunda gatubild.
Det var det hela. Vill ni se flera baksido bilder klickar ni här.
Har nu en fortsatt trevlig söndag.
Ciao Annika