onsdag 27 maj 2009

Nu är ledigheten över för denna gång. Suck pust stånk och stön säger jag, men med ett leende :o)

För några dagar sedan frågade en vän till mig om jag ville börja jobba igen i hennes blombutik och trädgårdshandel och som många andra har även jag och min man känt av finanskrisen så det är bara att bita ihop och tacka ja till att börja jobba igen. Ok det handlar ju om blommor så det är väl inte helt fel men ni ska veta att det är ett mycket tungt fysiskt jobb också. När det kommer hem en hel lastbil med blommor skulle vi behöva typ 10 starka karlar som kör alla vagnarna men nu är vi bara kvinnor som jobbar där. Hela bunten :o) Men snacka om att vi är starka och tuffa. Är bara att bita ihop. Var där i 2 timmar vid leverans förra veckan och vart helt slut efter bara det lilla, så väldigt stark är jag nog inte, inte än i allafall :o). Men jag är ju ganska så seg utav mig så det ska nog gå bra :o) och konditionen var väl inte på topp men det blir nog bättre efter några veckors jobb. Nog om detta nu.....

Idag har jag varit sur och irriterad som några utav er säkert har läst förut idag men jag kan nu meddela att humöret är bättre. Ok jag har inte beställt hem Malenas bok ännu. Har faktiskt glömt bort att gå in på Bokus. Får göra ett nytt försök efter jag har skrivit klart här :o)

Istället planterade jag om mina callor. Är inte färdig än men nu är i allafall 10 st omplanterade. Bara 8 kvar :o) och alldeles för sent dessutom. När jag var förbi och snackade jobb gick jag som vanligt en liten runda och kollade vad hon hade fått hem för något nytt och där stod en planta och väntade på just mig och det är som vanligt :o) Alla plantor väntar på lilla mig :o) jag kom hem med en uppstammad småbladig basilika. Har aldrig sett en uppstammad basilika förut så det var ju bara ett måste. Dessutom var det ju favoritbasilikan också :o) Kunde ju inte bli bättre.
Här kommer en bild på undret. Visst är den vacker


Har planterat den i en för stor kruka men den ska ju självklart växa till sig :o) Eller hur, visst kommer den göra det?

Lovade någon utav er bloggare att jag skulle ta en bild på mina rosa liljekonvaljer. Hade glömt det och dom har redan börjat att vissna lite grann. Men jag hann, så här är bilden på den.


Tack hej och godnatt. Eller Buon Apetito eftersom det blir en himla sen middag nu.
Ciao Annika

Är lite arg å trött :o(


Nu har då Malena Skotes bok äntligen kommit ut och jag ville ju köpa den nu med än gång men tji fick jag. Har försökt hela morgonen att beställa den på BOKUS men inte fasiken går det inte. Nä dom har någon jäkla vajsing på sin sida.

Tillfälligt fel
På grund av ett tillfälligt fel kan vi tyvärr inte behandla din förfrågan, boksökning eller beställning.

Vänligen försök igen om någon minut.

Med vänliga hälsningar
Bokus

Vadå om någon minut????? Har ju varit så hela jäkla förmiddagen ju. Ville ju ha den redan igår typ :o)

Får väl köpa den på Ad Libris istället då... ggrrr

Trött e jag idag oxå och tråkigt väder har vi haft hela morgonen men nu när jag tittar ut har solen kommit tillbaka. Alltid lite tröstande ju. Får strunta i Bokus för ett tag och gå ut och plantera om mina callor istället. Då kanske jag blir på lite bättre humör, eller kanske man skulle lägga sig på soffan och sura istället :o) Nä det får bli callorna. Borde ju ha planterat om dom för länge sen. Kanske fota lite oxå eftersom det är nya saker som har börjat blomma nu.

Ha nu en skön dag allihopa

Ciao Annika