lördag 20 juni 2009

Vilken midsommar det blev

Snacka om att det blev en ensam midsommar igår. Jag och min man skulle fira en lugn midsommar alldeles ensamma i år och det blev verkligen ensamt. Lars skulle komma hem med tåget från Köpenhamn 16.58 men inte kom det något tåg inte. Det hade varit något blixtnedslag norr om Köpenhamn som gjorde att det blev något signalfel och tåget funkade inte. Efter mycket om och men kom dom över till Sverige och det nya budet var att han skulle vara framme i Kalmar kl 18.56. Var han det? Icke sa nicke. Nu vart det ett annat blixtnedslag eller nått i Osby så det blev ännu ett signalfel. Istället kom han hem vid 21.30 tiden istället. Så snacka om att jag kände mig övergiven igår och inte kunde jag dricka nått vin heller eftersom jag skulle hämta honom men se det vägrade jag :o) Jag ringde och beställde en taxi åt honom och jag fick mig ett glas vin eller två i min ensamhet.
Jag hade i allafall tur med vädret (var ju alltid nått positivt) Det kom inte en droppe regn på hela midsommarafton vilket var ovanligt :o) Så mycket till festande blev det inte som ni förstår men det ska jag ta igen ikväll eftersom min vännina Ylva öppnar sin pub "Torngårdskröken" ikväll och det ska bli så kul.


Tidigare på dagen tog jag en tur söderut på ön och körde då igenom Resmo och vad fick jag se där? Jo en stor skylt som det stod K.U.S på.


Det blev tvärnit och backa tillbaka. Snacka om lycka :o) K.U.S är nämligen mitt favoritklädesmärke nr.1

Karin och Marie

Det är två trevliga kvinnor vid namn Karin och Marie som designar och gör kläder i linne och ylle. Älskar deras tidlösa modeller. När jag jobbade i deras butik på St.Paulsgatan i Stockholm blev det inte så mycket i lön eftersom jag köpte kläder hela tiden och så blev det igår också :o) Kom hem med 2 stickade linnetröjor en sjal och en tunika. Hur snyggt som helst. Karin ska ha sin lilla butik öppet nu under sommaren i Resmo så är ni på Öland måste ni stanna till och kolla in deras snygga kläder. Dessutom är det rea också. Kan ju inte bli bättre. Här kommer bilder på 3 av sakerna jag köpte.

Tröjan "Risa" köpte jag i svart

Tunikan "Kitty" Hon hade den bara i svart med sig ner så det fick bli det. Annars tycker jag att färgen blåbärsblå som på bilden är himla snygg. Den hade jag velat ha.
Den stickade linnesjalen blev i oblekt linnefärg
Den fjärde tröjan fanns det ingen bild på, på deras hemsida men den blev också i svart och var himla snygg den med.
Ni måste gå in på deras hemsida och internetbutik och har ni vägarna förbi Stockholm eller Visby kan ni besöka deras butiker också.

Ha nu en fortsatt skön midsommarhelg.
Kramar Annika