lördag 20 juni 2009

Vilken midsommar det blev

Snacka om att det blev en ensam midsommar igår. Jag och min man skulle fira en lugn midsommar alldeles ensamma i år och det blev verkligen ensamt. Lars skulle komma hem med tåget från Köpenhamn 16.58 men inte kom det något tåg inte. Det hade varit något blixtnedslag norr om Köpenhamn som gjorde att det blev något signalfel och tåget funkade inte. Efter mycket om och men kom dom över till Sverige och det nya budet var att han skulle vara framme i Kalmar kl 18.56. Var han det? Icke sa nicke. Nu vart det ett annat blixtnedslag eller nått i Osby så det blev ännu ett signalfel. Istället kom han hem vid 21.30 tiden istället. Så snacka om att jag kände mig övergiven igår och inte kunde jag dricka nått vin heller eftersom jag skulle hämta honom men se det vägrade jag :o) Jag ringde och beställde en taxi åt honom och jag fick mig ett glas vin eller två i min ensamhet.
Jag hade i allafall tur med vädret (var ju alltid nått positivt) Det kom inte en droppe regn på hela midsommarafton vilket var ovanligt :o) Så mycket till festande blev det inte som ni förstår men det ska jag ta igen ikväll eftersom min vännina Ylva öppnar sin pub "Torngårdskröken" ikväll och det ska bli så kul.


Tidigare på dagen tog jag en tur söderut på ön och körde då igenom Resmo och vad fick jag se där? Jo en stor skylt som det stod K.U.S på.


Det blev tvärnit och backa tillbaka. Snacka om lycka :o) K.U.S är nämligen mitt favoritklädesmärke nr.1

Karin och Marie

Det är två trevliga kvinnor vid namn Karin och Marie som designar och gör kläder i linne och ylle. Älskar deras tidlösa modeller. När jag jobbade i deras butik på St.Paulsgatan i Stockholm blev det inte så mycket i lön eftersom jag köpte kläder hela tiden och så blev det igår också :o) Kom hem med 2 stickade linnetröjor en sjal och en tunika. Hur snyggt som helst. Karin ska ha sin lilla butik öppet nu under sommaren i Resmo så är ni på Öland måste ni stanna till och kolla in deras snygga kläder. Dessutom är det rea också. Kan ju inte bli bättre. Här kommer bilder på 3 av sakerna jag köpte.

Tröjan "Risa" köpte jag i svart

Tunikan "Kitty" Hon hade den bara i svart med sig ner så det fick bli det. Annars tycker jag att färgen blåbärsblå som på bilden är himla snygg. Den hade jag velat ha.
Den stickade linnesjalen blev i oblekt linnefärg
Den fjärde tröjan fanns det ingen bild på, på deras hemsida men den blev också i svart och var himla snygg den med.
Ni måste gå in på deras hemsida och internetbutik och har ni vägarna förbi Stockholm eller Visby kan ni besöka deras butiker också.

Ha nu en fortsatt skön midsommarhelg.
Kramar Annika

8 kommentarer:

Lotta Abrahamsson sa...

NU hittade jag märket för min absoluta favoritklänning. Jag köpte den 1996-1997 tror jag och den är sedan länge utsliten och slängd....Har letat sedan dess...
TACK!! Kläddikonst, Sjödën och Marimekko, Emmor hit och dit... och gud vet allt jag köpt sedan dess men i all ära denna stickade klänning har INGEN kunnat matcha....NU vet jag var jag ska ta vägen igen!!!!
TACK!!

Anette sa...

En annorlunda midsommar för dig också! Jättesnygga kläder! Visst är det härligt med lite färg, man jag är hopplös för jag kommer oftaste hem med något svart ändå!
Idag har det varit sol och regn om vartannat, gäller att gå ut så fort solen skiner!
I morgon ska jag jobba och det lär bli lite kaos. För det har varit stängt på "stora köpcentret" i två dagar! Skönt, då går dagen fort! /Anette

Betongänglar sa...

ahh...verkar superhärligt..måste kollas in..älskar linne och lite annat än det vanliga...är ju oxå Gudrun Sjödén - älskare..köper mest bara hennes kläder...tantvarning säger mina barn...men det beror på hur man sätter ihop dem säger jag...
midommar var lugn här med...men inte helt själv kanske...god mat och dryck och lite sol faktiskt..
kram
annelie

ÅsaGåsa Jord under naglarna sa...

Vilken knäpp midsommakväll det blev för dig och för gubben din med, kan inte ha varit så skoj att tillbringa kvällen på ett tåg heller.
Jättefina kläder, jag knaske ska ta mig en kik när jag kommer till Visby i sommar.
Är det nu till helgen ni ska ha betongkursen? Lova att du fotar mycket och visar upp för oss som inte kan vara med!!

Monica sa...

Vilken midsommar det blev för dig...utan sällskap...men du verkar ha rett upp situationen så att du trivdes hyfsat ändå :) Du hade i alla fall tur med vädret :) Jättefina kläder du köpt.
Tjingeling
Monica

Johanna sa...

Hej och tack för midsommarhälsningen!
Vad trist det blev för er på midsommar:( Ni får ta igen det hela på den nyöppnade puben :)
Jag har själv ett minne från en mardrömsresa när mina yngsta var nyfödd och jag var på väg till mina föräldrar med tåg. Någonstans i urskogen slutade en tågvagn att fungera. Efter en lång väntan kom en bussar och hämtade upp oss. Jag som skulle vara hos mina föräldrar ett par veckor hade två stora resväskor,några bagar och två barn att förflytta till bussen. Väl inne på bussen fick jag ståplats. Ingen ställde sig upp fastän jag hade en bebis och frågade snällt. Bussresan tog några timmar och jag fick stå och amma... Det är längesedan nu, tack och lov. Denna midsommar har vi firat i vårt sommarhus tillsammans med två andra familjer. God mat och sol. Vi tog också en liten tur på havet med båten.
Sköt om dig / Johanna

kullervilla sa...

Tittar in och vill önska dig en go sommar
Härliga kläder du shoppat…var en tur på Öland för ett tag sedan, såg en skylt med reklam om linnekläder…körde in där men inte öppet, kanske tur det :=)))
Kramiz//kullervilla

Altered Glass sa...

Thanks for visiting my blog. I would love to read yours, however, I am unable to interpret your language. So I will just glance through it instead.