torsdag 16 oktober 2008

Hej allihopa

Först vill jag skriva att jag fick ett rart mail igår där det stod följande:


Hej,

Jag börjar undra om det har hänt dig någonting? Snälla gör ett litet inlägg så att jag ser att du lever :)

Johanna


Jag känner inte Johanna personligen och jag blev riktigt rörd när jag läste hennes inlägg. Tänk att någon blir bekymrad över att jag inte skrivit på ett tag. Hon måste vara en underbar människa och därför vill jag ge henne en av mina favoritblommor som tack.

Kram JohannaNu är det verkligen på tiden att jag skriver något i bloggen, är ju evigheter sen. Har nu vilat upp mig ett tag efter skördefesten som var helt fantastisk och nu går all tid åt att göra iordning trädgården inför vinter vilan. Som jag har skrivit förut så blev trädgården lidande för min betongfeber. Är flera månader sen jag rensade ogräs så det ser för jäkligt ut. I odlingslådorna är det meterhögt ogräs som frodas så om jag vill plantera vitlök är det bara att börja rensa :o)

Vilket jag började med idag och jag ser inget slut på eländet heller :o) Men men det är bara att bita ihop och fortsätta.

Har även varit en tur i Köpenhamn och varit kulturell. Jag har gått på lite utställningar och i fredags var det Kulturnatten där nere vilket var hur kul som helst. Det fanns en himla massa spännande saker att kolla på. God mat och vin blev det självklart också.
Tog mig en tur till glyptoteket där dom just nu visar en utställning om Egypten
EgyptenEn himla massa skulpturer finns det att se också vilket är rena paradiset för mig som är tokig i skulpturer.
En liten en
eller ingen alls
Många ståtliga män fanns det


Även vackra kvinnor eller om det nu är en man. Väldigt androgyn iallafall


Vackra rumpor fanns det även att beskåda :o)


Hemska män fanns det också
vackert
Underbar installation av Louise Campbell på galleriet GL StrandJag besökte även "Bodies" utställningen på Tivoli som är hur otrolig som helst. Fascinerande och äckligt på samma gång. Kommer ni till Köpenhamn är det ett måste att gå dit och titta.
Jag har även hunnit fylla år också och jag har fått en hel del fina presenter men den allra finaste har inte kommit än. Jag ska få en Canon powershot G10 av min älskade man Lars. Är nummer 2 i kölistan och jag kan inte hålla mig till tåls inför den kommer hem. Har jag tur är den med posten senast på fredag. Ska bli sååå spännande.


För några veckor sedan fick jag en utmaning av Pysen 73 och här kommer äntligen svaren på frågorna. Förlåt Helena att det tog så lång tid men tiden har inte räckt till.


När du är på kalas, är du då den person som sitter eller hjälper du till att duka av?

Oftast så hamnar jag i köket och hjälper till. Det är ju där allt händer, speciellt innan middagen börjar. Blir ofta vin och trevligt snack :o)

Var sitter du helst när du bloggar?

Framför min dator såklart och min man sitter vid skrivbordet mittemot och skrattar åt mig när jag sitter och svär en liten italiensk ramsa över dator eländet.

Köper du ofta triss?

Det händer då och då men inte fasiken vinner man mer en max 100 kr :o(
Men hoppet finns ju kvar och för några sekunder är det ju ganska så spännande

Vilket land eller vilken stad har varit din bästa semester?

Som land är det nog Thailand är ju som ett stort växthus överallt och stad New York men man får ju INTE glömma Italien och Sicilien. Kommer ALDRIG tröttna på detta vackra land :o)

Vilken TV kanal tittar du mest på?

National Geographic eller någon annan dokumentärkanal. Är helt insnöad på vulkaner, tromber, arkeologi och annat spännande till min mans förtret. Han kallar kanalerna för disaster channels och är hur less som helst på mig eftersom jag alltid snor åt mig fjärrkontrollen. Även soffan är min bara så ni vet :o)


Ha det nu så bra allihopa och vi hörs snart igen.

Ciao Annika