fredag 22 augusti 2008

Ännu mera betong

Vad var det jag sa förut? Jo jag har drabbats av betongfeber. Hade en annan släng av feber för några år sedan och det var guldfeber. Åkte in i djupa skogarna i Småland med min vaskpanna jämt och ständigt på jakt efter guld. Tro det eller ej men nu har jag hittat så pass mycket guld att jag ska gjuta mig ett hängsmycke. Se där nu kom det igen, GJUTA :o) Vad är det som är så magiskt med att gjuta saker? Ja säg det :o)

Igår var min väninna Eva med dotter och barnbarn här för att gjuta lite. Det blev en himla massa gjort. Vi han även med att ta lite pauser för att njuta av lite vitt vin vilket inte är helt fel ibland.

Evas underlägg är klara.Eva lägger på lite betong för att göra sig en skål med fikonblad avtryck.


Mitt stora fat är klart med vinbärsblad.


Vin, olja och gummihandskar är bra att ha.


Jake gör en gubbe av slattarna som blir över.


Även Viktoria gör en gubbe med hjälp av sin mamma Maggan.


Eva sitter och vilar sin ömma fot, stackarn :o)


Lite vin och rökpaus måste man få ta ibland.

Betongfeber

Nu har jag verkligen fått betongfeber :o) Gör inget annat än att gjuta men det är väl inte så konstigt eftersom det är så roligt. Tyvärr blir min trädgård lidande. Har inte satt spaden i marken på evigheter och ogräset frodas som aldrig förr. Hinner inte ens skörda mina grönsaker Så nu får jag nog skärpa till mig lite.


Måndagens gjutning

Är så trött på alla luftbubblor. Nu får jag nog tänka över om att köpa ett vibrationsbord. Hittade ett på nätet och det var snordyrt. Det minsta som är 31x31 cm kostar 7.200 kr + moms. Hua säger jag bara.