måndag 12 januari 2009

Jäkla flygbolag säger jag bara :o(

Gokväll allihopa
Sitter just nu på hotellet i Köpenhamn och surfar just nu runt för att hitta en billig resa till Sicilien. Jag blir så himla sur. Idag innan vi åkte från Öland fanns det flera biljetter för 2100kr till Catania nu på onsdag och nu kostar samma resa mer än det dubbla. Borde inte resorna bli billigare ju nämre datumet man vill åka kommer? Verkar inte så tyvärr så nu får jag väl åka på torsdag istället. Skit säger jag bara. Ville ju vara där nere redan igår typ :o) :o(
Undrar om jag helt enkelt ska åka ut till Kastrup och kolla standby biljetter istället. Har aldrig gjort det och vet inte om det funkar när jag har en mellanlandning. Ja ja vi får se hur jag gör. natti natti allihopa.
Annika

4 kommentarer:

Pysen73 sa...

Klart vi ska ses! :o) Maila på pysen73@hotmail.com

Betongänglar sa...

Ha det bra på din resa...
Kram/Annelie

Milli sa...

Ja det där med flygpriser kan variera väldigt. Jag såg tex i juni att det fanns biljetter till Amsterdam för 800t/r men dagen efter när vi nästan tänkt boka så kosta dom 1600 och då var resan ändå 3 månader senare. Har lyckats se biljetter till 800 för några veckor sen men nu är de på det dubbla igen så man borde passa på när man ser det bra priset med en gång istället för att chansa.

oumberligating sa...

Hoppas du hittar en billig resa till Sicillien, har själv inte flygit på över 14 år, min fru har en svår ryggskada så hon klarar inte av start och landning, trycks ryggen ihop det minsta så är det akut till sjukhus som gäller och morfindropp, men vi låter inte det stoppa oss några tusen mil med husbil har det blivit för oss i år, Danmark är obligatorisk då "Lilla Frun" är av dansk börd och en årlig släktträff är nödvändig så man kan hygge sig lite, ja som sagt har du lust så kriv en rad om du kom iväg, alltid kul med reseberättelser ha en bra dag mvh från Peter Olofsson.