måndag 1 september 2008

Den rödfärgade betongen

Här är lite av sakerna jag gjöt i lördags som jag färgade med det röda pigmentet jag har plockat på Södra bruket. Tycker det blev en ganska häftig färg men personligen tycker jag att den ofärgade gråa är snyggast.

Mina nya röda blomstöd och så dom första gråa jag gjorde

Ja någon skulptör lär jag aldrig bli :o)
Ännu mera krukor i rött som jag bröt upp nu tisdagsmorgon.Tycker den vänstra blev riktigt bra förutom de jädrans luftbubblorna som tyvärr alltid finns där. Jag bara MÅSTE få råd att köpa mig ett vibrationsbord snart
Virkade dukar från loppisen

Äntligen har min ena Kanna börjat blomma

Första pumpaskörden är gjord

Ha det så bra allihopa
Ciao Annika

3 kommentarer:

Annelie sa...

Hej tjejen!
Vilka fina formar du gör!
Men vi saknar dig, Bellas nya hemsida är strax klar och vi har grejor på gång :-)
Du kan väl höra av dig!

KRAM
Annelie

Lotta sa...

Oj,oj,oj - vilken skaparglädje det strålar ut från bloggen!! Vad du är duktig! Kanonfina grejor och jag gillar den röda färgen också :) Luftbubblor blir vi nog aldrig av med men å andra sidan så är det de som gör att det ser hemmagjort ut och lite mer "konstnärligt" än de köpta, maskingjutna tingen.
Kanske jag skall ta mig en tur till öland... ;)
Läste på din hemsida och du är duktig med kameran också! Blir lite nyfiken på vad för kamera du har. Jag skall gå fotokurs i höst och försöka lära mig mer om manuella inställningar - kanske du kan vara mitt bollplank :) Ha det så gott, kram 8)

karina sa...

Hejsan!
Kul att du varit inne på sidan min och att du finns på Öland. Ser att du har likadan hjälp till att blanda betongen, och här har den gått varm idag. Mycket smågrejor du provat på att göra med bra resultat och metallfatet, jätteläckert. Håller på med en stor kruka med hål för småkrukor. Låter konstigt men jag tror det blir bra till slut "ler". Ha det gott, Karina en trädgård på öland.