tisdag 10 mars 2009

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :o)


Så har då äntligen våra pepparkvarnar, salströare och sockerskålar kommit hem. Dom är designade av engelsmannen Nick Munro och är såååå supersnygga. Dom är handgjorda så det tog sin lilla tid innan dom kom hem från England.

Första gången vi såg dom var på restaurangen Bacino på Costum House i Köpenhamn. Både jag och min man blev förälskade i dom med än gång :o) Och som vi har letat för att hitta dom. Har sprungit runt hela Köpenhamn och Stockholm. Surfat runt på nätet femtioelva tusen timmar. Vi gick t.o.m tillbaka och åt en dyr middag på Bacino bara för att få info om dom. Men dom hade inte en aning.
När middagen var slut blev det en espresso efter maten och då kom den lilla sockerskålen ut och den såg ut att vara designad av samma person. Nyfiken som jag är vände jag på den och jippi där stod ett namn. Nick Muro såg det ut som. Hemma på hotellet surfades det runt men inte fasiken fanns det någon Nick Muro inte :o( Men till slut kom vi på det efter att ha ändrat namnet flera gånger. Munro skulle det va. Varför ska konstnärer ha så konstiga signaturer för? :o)

Nåja nu är dom här hemma iallafall och dom kommer bli så snygga tillsammans med våra snygga oljelampor som är från det danska design företaget nuance när vi dukar upp för en middag. Det är ett set om 3 stycken i olika storlekar.

Ha en skön dag i vårsolen.
Ciao Annika


2 kommentarer:

Betongänglar sa...

Åh - vilka ljuvliga saker - förstår hur besatt ni blev...Hmmm
Dom är verkligen urläckra och sen med oljelamporna oxå...
Grattis till att ni fick tag i dem till slut - vilken lycka.
Kram
Annelie

kullervilla sa...

Riktigt läckert, så snyggt med oljelamporna till.
Kramiz//kullervilla