onsdag 19 november 2008

Bildrapport från fotomässan i Stockholm 14-16 november 2008 del 1.

Så har höstens fotomässa tagit slut. Snacka om att man fick en massa inspiration och ska ha/vill ha begär under dessa dagar. Men det roligaste var att få träffa både gamla och nya Bella medlemmar. Måste berömma Sofia, Wiwi och Annelie ännu en gång för deras hängning av utställningen. Jag själv med dåligt samvete smet tidigt på torsdagskvällen för en middag så dom fick hänga utan mig denna gång :o)

Här kommer nu en himla massa bilder från mässan så ha tålamod att scrolla hela sidan ner.
Ciao e grazie Annika

Nu är det dags för att börja hänga våran snygga utställning
Wiwi monterar våran nya medlem Annelies bilder. Annelie E står och kollar på så att hon gör sitt jobb rätt :o)
Våran älskade Wiwi öppnar härmed utställningen/munnen :o)
Broby grafiska till vänster och vi Bella Pictura till höger

Min plexiskulptur är den längst till vänster sedan är det Sofia A:s bilder sedan Annelie L och till sist Sofia E:s bilder

Alex och Annelie E sitter och diskuterar
Min plexi i mitten till vänster Sofia A:s bild ovanför Temabilderna och till höger Anneli E sedan Alexs bilder och till sist en snutt av Annika N bilderWiwis tjusiga brudbild och hennes bröllops fotoalbum och sist min sista plexibild


Vi fick besök av en gammal Bella medlem. Det är Maria M som för dagen var journalist för fotosidan och hon var så go och skrev och publicerade en del om oss på fotosidan. Tack Maria.
Wiwi och våran nya medlem Annelie L

Nu är mässan över. Alex och Sofia A städar upp efter oss. Tänk om det kunde gå lika snabbt att hänga som att avsluta det hela. Vore inte fel det :o)
På kvällen gick några av oss Bellor på restaurang och gottade oss. Här är det Alex på bild
Gott bröd, Alex och Annelie E:s hand

Färdigt för ikväll. Restan av bilderna kommer imorgon. Nu måste jag packa inför Köpenhamn och jag lovar att så fort jag kommer på hotellet ska jag ladda upp resten.
Tack hej och godnatt allihopa

3 kommentarer:

Anneli sa...

Åh vad roligt att se alla bilder! Kul att träffa dig också! Och de andra! Hoppas vi ses snart igen på nästa äventyr! :O))

/Anneli

Alexandra sa...

Underbara bilder allihop :)

Jag fick typ bara bilder av vattendroppar jag var nöjd med ;)

Kramar

Alexandra

Annika sa...

Hur fasiken lyckades du med det? Jag fick inte en endaste. Bara ett långt fånigt streck :o)Men gillar bilderna på dig. Har inte hunnit fixa dom än och just nu är jag i Köpenhamn så jag gör dom när jag kommer hem och mailar över dom till dig. Kramar