söndag 3 augusti 2008

Jag hade iallafall tur med vädret

Så har jag nu kommit hem från Sicilien. Mer otrolig resa får man leta efter :o)

När jag kom ned i måndags så var inte mitt bagage med som vanligt. Åkte till Giardini Naxos för att hämta ut hyrbilen som jag skulle ha och vad fick jag höra då? Jo att det hade blivit dubbelbokat på något sätt så det fanns ingen bil till mig just då, men ok jag behövde ingen bil på kvällen så det spelade ingen roll. Jag skulle komma tillbaka på tisdag morgon kl. 10 vilket jag gjorde för då skulle det vara en ledig bil.

Glad i hågen gick jag bort till uthyraren för att hämta min bil men snacka om förvåning….. Bilen jag skulle få hade gått sönder…ggrrr så han fick ringa runt till en massa andra biluthyrare och efter 5 samtal hittade han en bil. Äntligen :o)

Det blev raka spåret till en butik för att köpa bikini, shorts och linne, sedan ilfart ned till den underbara stranden i Letojanni. Där fick jag ett underbart välkomnande av min vän Orazio som har restaurangen och lidot Ciao Ciao. Han gav mig direkt en solstol under ett parasoll och bjöd sedan på en underbar lunch med havets frukter. Började sakta men säkert bli på bättre humör trots att mitt bagage fortfarande inte hade kommit.

Onsdagen tillbringade jag hela dagen i solstolen på stranden. Ringde femtioelvatusen gånger till flygplatsen om mitt bagage men inte fasiken hade det kommit än. Nu hade jag snart gjort av med 700 kr på samtal om min jäkla väska. Blir man trött eller? Kl. 22 ringer dom från flygplatsen och säger att nu har vi din väska, den hade varit i Barcelona, hur nu tusan den hade hamnat där? Inte var det någon ide att köra den till mig heller eftersom jag skulle åka dagen efter.

På torsdagen var det att packa ihop det lilla jag hade för att åka hem igen. Hämtar ut min väska och går direkt för att checka in den igen mot Köpenhamn. Kl. 21.45 landar jag i Köpenhamn, går till bagagebandet för att hämta min väska och vad händer???? Inte F…n var min väska med hem inte. Nu blev jag riktigt JÄKLA förbannad. Hur kan Brussels airlines slarva bort min väska både på ned och uppresan? Jag kommer ALDRIG åka med det bolaget igen. Dom sa att min väska var kvar i Bryssel och kommer med 8.30 planet på fredag morgon. Ok det får väl gå an eftersom jag skulle stanna kvar i Köpenhamn. Ringer kl. 9 och inte har det kommit. Fick som svar att det kommer istället med 11.30 planet. Kom det då? NEJ.

Nu är det Söndag, jag har kommit hem till Öland har nu suttit i telefonkö i över en timme för att få reda på att min väska KANSKE kommer i eftermiddag. Blir man trött så säg?

En sak är säker. ALDRIG MER BRUSSELS AIRLINES för min del.

Ciao Annika

Inga kommentarer: